روتین های پوستی

5 اشتباه رایج مصرف کرم دور چشم

اشتباهات رایج مصرف کرم دور چشم

1- زیاد زدن کرم دور چشم

ناحیه اطراف چشم بسیار کوچک است و مقدار بسیار اندکی کرم دور چشم (به اندازه یک عدس) نیاز دارد. مصرف بیش از حد کرم دور چشم باعث مسدود شدن منافذ و گاهی بروز دانه های ریزی به نام میلیا می شود. ضمن اینکه کرم های دور چشم گران قیمت هستند و زیاد زدن آن فقط پول حرام کردن است.

یک عدس کرم دور چشم

2- مکث بیش از حد بعد از شستشو

بعد از شستن صورت، مدت زمان  زیادی مکث نکنید. زمانی که هنوز پوست نم دارد، کرم دور چشم را بزنید. اگر مکث زیادی بکنید، رطوبت زیادی از پوست اطراف چشم تبخیر می شود. بنابراین کرم دور چشم به اندازه کافی موثر نخواهد بود.

تبخیر نامحسوس رطوبت از سطح پوست

3- قرار ندادن کرم دور چشم در روتین

کرم دور چشم یکی از اجزاء مهم روتین است. بعد از زدن سرم آبرسان صورت و قبل از زدن کرم مرطوب کننده صورت، کرم دور چشم را بزنید.  

روتین های پوستی(پوست چرب-پوست خشک)

تومان1,000,000

فیلم ضبط شده وبینارهای روتین های پوست خشک و روتین های پوست چرب همراه با فیلم ضبط شده پرسش و پاسخ هافایل pdf اسلایدها در این آموزش می آموزید که چگونه نوع پـوست را تشخیـص دهید و مطابق آن، راهکارهای مراقبتی ارائه یا محصولات مناسب معرفی کنید.در این آموزش هم روتین های خانگی (هوم کر) و هم روتین های سالنی (کابین) آموزش داده شده است.

4- درست استفاده نکردن

کرم دور چشم را روی پلک بالا نزنید. بالای گونه ها، کمی روی پلک پایین (با حفظ فاصله از خط مژه)، گوشه خارجی چشم ها و روی استخوان اوربیتال ابرو بزنید. سپس با حرکات ضربه ای ملایم و با روش گذاشتن و برداشتن پخش کنید. به شدت ماساژ ندهید. 

روش صحیح استفاده از کرم دور چشم

ابتدا دست های  خود را بشویید. به اندازه یک عدس کرم دور چشم را با استفاده از انگشت انگشتری اطراف چشم پخش کنید.  بالای گونه ها، کمی روی پلک پایین (با حفظ فاصله از خط مژه)، گوشه خارجی چشم ها و روی استخوان اوربیتال ابرو بزنید. سپس با حرکات ضربه ای ملایم و با روش گذاشتن و برداشتن پخش کنید. 

کرم دور چشم روی استخوان بالای گونه

5- استفاده از کرم های صورت به جای کرم دور چشم

بسیاری از کرم هایی که برای دست و صورت ساخته شده برای دور چشم مناسب نیست. شرکت ها برای اینکه کرم شان میکروبی نشود و مجبور نشوند دور بریزند، معمولا نگهدارنده را زیاد می زنند. همچنین برای جذاب تر شدن و فروش بیشتر از اسانس استفاده می کنند. اسانس و نگهدارنده موجود در کرم های صورت، ممکن است برای دور چشم قابل تحمل نباشد و ایجاد حساسیت نماید.

6- دیر شروع کردن!

خیلی ها فکر می کنند کرم دور چشم را باید موقعی شروع کنند که پوست اطراف چشم چروک شد یا تیره شد. در صورتیکه اینطور نیست. استفاده از کرم دور چشم باید از نوجوانی در روتین پوستی قرار داده شود. 

پرسش و پاسخ در مورد کرم دور چشم

نباید کرم های دور چشم را روی پلک ها یا خیلی نزدیک به خط مژه ها بزنید چون ممکن است محصول وارد چشم ها شود و ایجاد سوزش چشم نماید. روی استخوان اوربیتال اشکالی ندارد. حتی اگر در دستورالعمل محصول قید شده بود که می توانید روی پلک ها  بزنید، باز هم احتیاط کنید و مقدار کمی روی پلک ها بزنید.  

در مورد میلیا مقاله کاملی در سایت گذاشته ام که می توانید مطالعه کنید: میلیا و درمان آن

کرم های دور چشم بسیار گران قیمت هستند. بنابراین استفاده از آنها برای صورت منطقی نیست. برخی از کرم های دور چشم را می توان روی صورت استفاده کرد و مشکلی پیش نمی آید. اما بسیاری از آنها حاوی روغنهایی هستند که اگر روی صورت استفاده شود باعث ایجاد جوش می شود.
کرم دور چشم حاوی رتینول را شب ها بزنید. از سن بیست سالگی شروع کنید. اوایل مقدار خیلی کمی بزنید (از اندازه عدس کمتر) به تدریج زیاد کنید تا اندازه یک عدس. اوایل هفته ای یک یا دو بار بزنید و به تدریج که پوست به رتینول عادت کرد، تعداد دفعات را بیشتر کنید تا زمانی که هر شب بزنید.
به اندازه یک عدس برای  اطراف هر دو چشم کافی است.
ناحیه اطراف چشم بهتر است با عینک آفتابی در برابر آفتاب محافظت شود. اما اگر مقدار کمی ضدآفتاب فیزیکی با فاصله از خط مژه روی پلک پایین و استخوان بالای گونه بزنید اشکالی ندارد. روی پلک بالا نزنید چون ممکن است ذوب شده و وارد چشم ها شود
author-avatar

درباره احسان حسنانی

مدرس و پژوهشگر مراقبت از پوست، کارشناس ارشد گرایش بیوتکنولوژی، با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه مراقبت از پوست و مو، آرایشی بهداشتی و کازمتیک

بازگشت به لیست

دیدگاهی در مورد “5 اشتباه رایج مصرف کرم دور چشم

  1. نسترن گفت:

    سلام من گرمه دور چشمه لافارر گرفتم و چند روزه استفاده میکنم ولی من 30سالمه و رویه جلد نوشته بالای چهل سال آیا اشکالی ندارد استفاد کردنش

    1. معمولا اشکالی ایجاد نمی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.