اکتیوشناسی, جوش و آکنه

شیکیمیک اسید، اکتیو جدید ضدآکنه

شیکیمیک اسید

شیکیمیک اسید چیست؟

شیکیمیک اسید یکی از جدیدترین اکتیوهای محصولات ضدآکنه است. کاربرد اصلی آن دارویی بوده ولی اخیرا در محصولات آرایشی بهداشتی و کازمتیک هم مورد استفاده قرار گرفته است.

شیکیمیک اسید

کاربرد های شیکیمیک اسید

دئودورانت

شیکیمیک اسید به خاطر اثر ضدآنزیمی مانع از تولید اسیدهای چرب مولد بوی بد بدن می شود به همین علت برای ساخت دئودورانت از آن استفاده می شود. در واقع، به شکل موثری با آنزیم لیپاز مقابله می کند و تولید اسیدهای چرب که باعث ایجاد بوی بد در بدن می شود را کاهش می دهد.

شیکیمیک اسید ضدبو

آنتی آکنه

شیکیمیک اسید به خاطر اثرش در لایه برداری، تنظیم چربی و ممانعت از رشد باکتری مولد آکنه در محصولات ضدجوش به عنوان ماده موثره استفاده می شود

کاربرد شیکیمیک اسید در محصولات ضدجوش

منبع شیکیمیک اسید

گیاه بادیان ستاره ای

شیکیمیک اسید از گیاهی با نام ژاپنی shikimi به دست می آید. این گیاه در فارسی بادیان ستاره ای و در انگلیسی star anise نام دارد. شیکیمی یا بادیان ستاره ای حاوی ترکیبات ارزشمندی مثل فلاونوئیدها و شیکیمیک اسید است.

محصولات آموزشی مرتبط

یکی از سرفصلهای ورکشاپ حضوری رهایی از آکنه، پروتکل های درمانی با برندهای مختلف بود که فیلم ضبط شده آنها در بخش آموزشهای تکمیلی برای شرکت کنندگان ارسال شد. با خرید فیلم این ورکشاپ می توانید به این بخش نیز دسترسی داشته باشید

رهایی از آکنه

تومان1,700,000

فیلم ضبط شده ورکشاپ حضوری و وبینار مجازی رهایی از آکنه

آرکانا در ورکشاپ رهایی از آکنه
author-avatar

درباره احسان حسنانی

مدرس و پژوهشگر مراقبت از پوست، کارشناس ارشد گرایش بیوتکنولوژی، با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه مراقبت از پوست و مو، آرایشی بهداشتی و کازمتیک

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.